Päästiinhän me vihdoinkin koirien kanssa agiliitoilemaan! Mun jalka ei ole vielä ihan kuosissa, mutta kestää jo sen verran, että uskalsin lähteä tekemään rauhallista treeniä. Juoksuaskelia tuolla jalalla ei uskalla vielä ottaa kuin muutaman, mutta koko ajan paranee.

Olin ihan varma että saan hävetä treeneissä silmät päästäni noiden kahden metsäläisen kanssa, mutta päinvastoin! Molemmat toimivat hienosti, Voitto ei sählännyt ja kumpikaan koira ei välittänyt kentän reunalla olevasta häiriöstä mitään (pari leikkivää, juoksevaa ja huutavaa lasta, toisia koiria, ihmisiä, jne.).

Voiton kanssa treenattiin vain yhtä estettä. Tarkoituksena oli, että Voitto alkaisi itse tarjota esteelle lähtöä, ja se oppi homman ihmeen hyvin. Eli se on siis todellakin alkanut kasvattaa niitä aivoja :D Innokas "pieni" agilityoppilas :)

Vapun kanssa tehtiin hyppytekniikkaharjoituksia ja ne menivät parin ekan kerran jälkeen hyvin. Lopuksi pääsimme menemään pienen radanpätkän, joka oli koottu aikaisemmista harjoituksista (4 hyppyä, putki, 5 hyppyä). Vappu hyppäsi hienosti ihan maksikorkeudestakin (65cm), mutta suurimmaksi osaksi hypyt pidettiin 25cm korkeudessa, sillä harjoituksen tarkoituksena oli treenata nimenomaa sitä tekniikkaa.

Tosi hyvä treenikerta! Tästä on mukava jatkaa :D