Ulppiksen kanssa tuli harrastettua agilitya viikonlopun aikana oikein kunnolla. Osallistuimme ProCaniksen ja Active Dogin 4M-agilityseminaarin 19.-20.5.2007 Nokialla. Kurssin kouluttajina toimivat Maria Aaltonen (mm. Suomenmestari 2003), Mikko Aaltonen (mm. Suomenmestari -01, -02, ja -04, Maailmanmestari -03 ja Pohj.maidenmestari -98), Mari Kaplas (mm. Suomenmestari) ja Marko Mäkelä (mm. Suomenmestaruushopea).

Molempina päivinä meillä oli harjoittelua kaksi kertaa 1,5 h viiden koirakon ryhmässä niin että osallistuimme kerran jokaisen kouluttajan vetämiin treeneihin. Ja molempina päivinä kurssiin kuului myös luento. Lauantaina luento oli käännöksistä (käännöstekniikka) ja tänään sunnuntaina radanluvusta ja ratojen suunnittelusta (siis siitä kuinka itse suunnittelee sen koiran kanssa suorittavansa).

Ulpu edistyi viikonlopun aikana ihan hurjasti! Ei voi muuta taas sanoa kuin että WAU MIKÄ KOIRA!!! Se hoksaa asiat niin älyttömän nopeasti. Ja kun mamma vain ohjaa oikealla esteelle, niin Ulpuhan kyllä menee :) Me saatiin oikein paljon kehujakin sen kanssa.

Ja sain tosi paljon vinkkejä kotona treenaamiseen. Osaa treenivinkeistä en voi vielä toteuttaa Ulpun kanssa, mutta voisin ottaa niihin Vilman vähän edistyneempänä kokeilukoiraksi. Eli nyt vain treenaamaan agilitya...